Hugh Hamilton

Facts om det sorte får


"Wine is constant proof that God loves us and likes to see us happy," sådan sagde Benjamin Franklin. Og det er blevet en af Hugh Hamiltons favoritsætninger.

I 1836 blev South Australia etableret som en ny koloni for frie indvandrere. Et år senere plantede Hamilton-familien sine første vinstokke i McLaren Vale-dalens gamle jorde. Hugh er familiens femte generation, der dyrker vin.

Som i alle familier findes der et sort får, og Hugh Hamilton har fået æren som denne. Derfor kan du forvente en forskel.

Det sorte får er føren af en flok af karakterfulde vine. Dog er hver vin et individ for sig, og har sin egen personlighed. Og det er stadig Hughs vision om vin, der baner vejen for den eftertragtede stil.

Hugh er tilhænger af vin- og madoplevelser. Men ingen af delene er hver for sig magi. Kun tilsammen er de fantastiske, specielt i gode venners lag.

Vinene fra Hugh Hamilton er straks drikkelige og pirrer til flere glas. Vinene er ikke simple, men har en sådan karakter og dybde, at de ofte bliver samtaleemnet til middagen.

Leverandørens vine

Vis mere

1

92/100 point
Hugh Hamilton

The Rascal Shiraz

Tung Shiraz

Hugh Hamilton, Australien

209,00 DKK

Australien
2014
15%