Cave de Kientzheim
I 1955 blev grundstenen sat til Cave de Kientzheim-Kaysersberg af en håndfuld vinbønder, der på baggrund af økonomisk svære tider håbede på mere succes ved at arbejde sammen. Den første høst kom i hus i 1957 samtidig med, at bygningerne til det nye vinhus blev færdigbygget.

Cave de Kientzheim-Kaysersberg holder til i hjertet af Kaysersberg-dalen i middelalderbyen Kientzheim, og det er i dag et af de absolut mest anerkendte vinhuse i Alsace med over 100 ejere – hvoraf mange er vinbønder. Tilsammen har de 160 hektar vinmarker, og 80 % af dem ligger på de bedste skråninger i området, hvilket garanterer et stort og bredt udvalg af alle de kendte vine fra Alsace og mange i Grand Cru-klassen.

Kaysersberg-dalen er med sin grønne frodige natur den måske flotteste dal i Alsace. Hvor vinmarkerne ikke har optimale betingelser, ligger smukke plantager med valnødder. Vigtigst af alt er de meget varierede temperaturer, dalen byder på. Fra varme, solrige og tørre områder i selve dalen til hårdere klima på de højere beliggende marker med kraftig nedbør, kolde vinde og vintre.

Senest i 2010 blev Cave de Kientzheim-Kaysersberg valgt som ”Bedste Franske Vinproducent” af over 300 vinhandlere ved The International Wine and Spirit Competition i London.

Leverandørens vine

Ingen varer fundet

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer der matchede dine søgekriterier.