Scotto Cellars

Scotto Cellars


Den familieejede vingård Scotto Cellars historie har rødder helt tilbage til Italien.

Det hele starter i 1883 med Salvatore Dominic Scotto, der var officer i den italienske flåde. På Ischia-øen vest for Napolis kyst, tilplanter han den første vinmark med stokke. Salvatore lykkedes i sådan en grad med sin vindrøm, at det er hans vine, der fylder families og venners glas hjemme i Italien.

I 1903 migrerer Salvatores søn Dominic med sin familie over Atlanten til USA . Her viderefører han og generationerne efter ham familiens vintradition.

Først i Brooklyn New York, hvor Scotto-familien åbner en vinbutik, og senere i Californien, hvor familien køber den første vinmark i Livermore Valley i starten af 1960'erne.

Alle marker er siden begyndelsen af 1990’erne dyrket med størst mulig hensyntagen til miljøet.

Scotto Winery ejes i dag stadig af Scotto-familien, hvor det nu er de fire søskende i 5. generation, der står bag roret.

I 2004 grundlægger Anthony Scotto "Scotto Cellars" i Lodi, i hjertet af Californiens vinland. Scotto er berømt for sin Old Vine Zinfandel. Og i 2017 anerkendes Scotto Cellars for første gang som en af Californiens TOP 50-vinhuse af magasinet Wine Business Monthly .

Leverandørens vine

Ingen varer fundet

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer der matchede dine søgekriterier.