African Pride Wines

African Pride Wines


Sydafrikanske African Pride Vine blev etableret i 2002 som et selskab i en af Sydafrikas største eksportører af spisedruer og citrusfrugter.

Der produceres lidt over 100.000 flasker om året, og druerne kommer fra samarbejdspartneres vinmarker i Stellenbosch, Worcester, Wellington og Paarl.

Men det er Winemaker Mike Graham der har sætter sine fodaftryk på vinene.

Mike Graham var en af de første flying winemakers i Sydafrika, og har mange års erfaring som winemaker i både Frankrig og Sydafrika.

Tilmed er han ofte dommer i både nationale og internationale konkurrencer og sidder i vinsmagningspanelet for Wine & Spirits i Sydafrika.

Druerne til vinene i Footprint-serien dyrkes i den frodige Western Cape-provins. Klimaet er som ved Middelhavet med kølige, regnfulde vintre og varme, tørre somre.

Landet stik syd for Danmark er som skabt til at vinavl og nyder godt af et stabilt klima med få udsving i kvaliteten i alle årgange.

Sydafrika er et land i rivende udvikling også på vinområdet. Kvaliteten bliver fortsat højere og der er fokus på bæredygtig produktion og forbedring af arbejdsforhold.

Footprint er en bæredygtig vin, der er certificeret af det sydafrikanske Wine and Spirit Board. Flaskelogoet med ”Integrity and Sustainability” kan kun anvendes til vine, der er tappet i Sydafrika. Og reglerne for at anvende logoet omfatter alt fra vindyrkning til arbejdsvilkår.

Leverandørens vine

Vis mere
African Pride Wines

Footprint Cabernet Sauvignon

Nem og ligetil

African Pride Wines, Sydafrika

69,00 DKK

Sydafrika
2016
14%
Vis mere
African Pride Wines

Footprint Chardonnay

Sydafrikansk Chardonnay

African Pride Wines, Sydafrika

69,00 DKK

Sydafrika
2018
14%