Cuvee International

Cuvee International


Familia Alonso López producerer deres egne vine i forskellige regioner i Spanien.

Cuvée International er grundlagt af Eva López som et søsterselskab til Familia Alonso López.

Eva López arbejder ud fra principper om integritet og professionalisme i sit samarbejde med vingårde som fx Parcelas de Familia, Bodega Vinessens og Casa Belaguer Estate.

Når hun på sine rejser rundt i Spanien leder efter gode vine, vingårde og vinstokke, har hun på terroir, frugtdrevne vine og traditionel vinproduktion - og så skal det være til en god pris.

Eva Lopez mødte Vicente Cambra for længe siden, da boede i Alicante tæt på Valencia. De startede et joint venture kaldet “Parcelas de Familia”. Vicente Cambra kommer fra en familie af vinproducenter, der har dyrket druer siden 1905. I 2006 startede Vicente sit eget projekt ud fra ønsket om at lave eksperimentelle vine på de bedste druer fra familiens vingårde i Valencia-området. Valencia er den solbeskinnede, bjergrige del af Spanien, der starter i Valencia og strækker sig syd til Murcia. Middelhavsklimaet er varmt og tørt.

Den lille familieejede vingård Bodega Vinessens i Alicante arbejder som et "Garage Bodega", der kan tilpasse sin produktion til små og skiftende partier, så man får det bedste ud af hver drue. Bodega Vinessens råder over 23 hektar på skråninger ved Sierra Salinas i 550-700 højdemeter. Fokus er på lokale druer, vildgær, ingen tilsætningsstoffer, økologisk dyrkningsmetoder. Vinstokkene vokser i kalkholdig jord, der er sandet, stenet og næringsfattig. Middelhavsklimaet påvirkes af fastlandsklimaet of har tørre, kolde vintre og ekstremt varme somre med store udsving mellem nat- og dagtemperaturer.

Leverandørens vine

Vis mere

2

91/100 point,88/100 point
Cuvee Int/Alonso Lopez

Parcelas de Familia BarrelAged

Rødvin fra det spanske Middelhav

Cuvee International, Spanien

99,00 DKK

Spanien
2015
14%
Vis mere

1

90/100 point
Cuvee Int/Casa Balaguer

Tragolargo

Meget drikkevenlig rødvin fra Alicante

Cuvee International, Spanien

99,00 DKK

Spanien
2017
14%