Bodega Monfil

BODEGAS Y VIÑEDOS MONFIL


BODEGAS Y VIÑEDOS MONFIL er beliggende i den nordøstlige del af Spanien,
"hovedstaden" for området er Aragon , og Zaragoza-provinsen ved Ebro-floden. Zaragoza er den femte største by i Spanien, med over 600000 indbyggere. Langt til alle andre større byder som Madrid, Barcelona, Valencia og Bilbao (ca 300 km. fra de fire største og økonomisk interessante byer i
Spanien.) Zaragoza har meget gode forbindelser med dens lufthavn eller jernbane med High Speed Toget (ICE).

Den vigtigste produktion for Zaragoza er bilindustrien, transport, metalprodukter, maskiner, kemikalier, papir og fødevarer.

BODEGAS Y VIÑEDOS MONFIL S.L. er et selskab, der hører til Mateo familie, med en lang tradition i vin gennem 3 gererationer. Startet tilbage til 1943 af Victor Mateo. Blot for tre år siden, besluttede familien at flaske sine egen vin. Mærket Monfil dedikeres til efternavnet af familiens bedstemor Carmen Monfil. Hendes familie var ejere af store vinmarker i Cariñena:
I dag har familien har sine egne arealer med sorter som Garnacha, Tempranillo, Cariñena og cabernet .

De tre Mateo brødre arbejder stadig med selve vinfremstillingen, Maria Mateo er Export Area Director, Ana Mateo er handels-og marketing direktør og Victor Mateo er direktør. Gennem 20 år har Victor ligeledes været formand for Foreningen af ??Ledere af Aragon 's vine.

Leverandørens vine

Ingen varer fundet

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer der matchede dine søgekriterier.