Bodega Marichal

Bodega Marichal


I 1916 slog Isabelino Marichal, en efterkommer af indvandrere fra De Kanariske Øer, sig ned i Etcheverría, Canelones, Uruguay, og begyndte de første vinmarker med Tannat druen, kaldet Harriague i disse tider.Efter at have giftet sig med Filomena Juana Lugano, blev fire børn født: Lorenza, Francisco, Ezequiel og Juan Máximo.I 1938 startede de en lille vingård bestående af underjordiske tanke i en hule for at opnå de bedste betingelser for vinfremstilling. Siden da har Marichal familien kæmpede for at opnå den højeste kvalitet i fremstillilng, lagring og aftapning af deres vine.

I 1948 giftede Juan Máximo María Teresa Gallo Tonelli, til daglig kaldet "Teresita", og som ville hjælpe sin mand med vingårdens driftl. Ikke alene delte hun det daglige arbejde med de ansatte på vingården, hun sørgede også for at lave morgenmad, frokost, te og aftensmad til alle mand.Snart havde de tre børn: Juan Carlos, Reina og Susana.

Eftersom deres familie blev større, øgede Juan Máximo antallet af vinmarker, i sin søgen efter en bedre tilpasning af vinstokke til de forskellige jorde og dermed forbedre produktionen. I 1975 blev Juan Carlos gift med Lidia Santos, der også tilhørte en familie af vinavlere. Sammen har de bestræbt sig på at forbedre deres familie projekt, startende med forbedring af vinmarker og vingård, med henblik på en lovende fremtid af produktion af høj kvalitets.

I dag er deres to sønner Juan Andrés og Alejandro, fagfolk indenfor vinfremstilling og vinavl og sammen med deres forældre overtog de den udfordring det er at skabe et produkt fra deres jord, sammen deres familie traditioner og føre det frem til verdens vinnydere.

Leverandørens vine

Ingen varer fundet

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer der matchede dine søgekriterier.

YouTube videoer