Varela Zarranz

Varela Zarranz


Vin fra Uruguay er nyt. I hvert fald i Danmark. Men her i vinenes verden i Uruguay er der 150 års tradition. Varela Zarranz er en af de gamle familer med stor vin-tradition.

Varela Zarranz-familien blev involveret i vin i 1933 og erhvervede et årti senere selve vingården, der er bygget i 1888 af Diego Pons. Sammen med Hariague, Vidiella, Varzi og Portal var de blandt de uruguayanske pionerer inden for vinfremstilling.

Tredje generation af familien planlagde i 1986 en renoveringsplan, som omfattede nye vinmarker og modernisering med den nyeste teknologi inden for maskinel til produktionsanlægget. Denne tredje generation kører i dag virksomheden, som de har arvet fra deres forældre. En livsfilosofi der søger konstant forbedring af kvalitet baseret på uddannelse og renovering.

I dag er hjemmemarkedet stadig det mest betydningsfulde. Men Victoria Varela, som er den nye hjørnesten i virksomheden, er begyndt at udbrede sine fine vine til eksportmarkederne. Glud Vin er en af de første distributører af Varela Zarranz-vine uden for Uruguay.

Vi mener selv, at vi har med en ikke engang usleben diamant, men i den grad en fin tilsleben ædelsten, som blot ikke er blevet fundet endnu.

Familien bor stadig på den fine vingård, hvor de 100 år gamle oliventrær danner en flot lang indkørsel.

Oplev det sande Uruguay - oplev en vin fra Varela Zarranz.
God fornøjelse!

Leverandørens vine

Ingen varer fundet

Vi kunne desværre ikke finde nogen varer der matchede dine søgekriterier.