Jørgen Glud, indehaver af Glud VinHvem er Glud Vin?

 

Vi er eksperter i vin

Som opdagelsesrejsende i vin er Glud Vin din vinekspert. Hvert år okser vi ud i de fjerneste afkroge af verden og afsøger ukendte marker for at hente nye smagsoplevelser hjem til Danmark og resten af Skandinavien. Vi er vineksperter og din aroma-globetrotter. Og intet kan holde os fra at nå frem til målet for vores ekspedition.

 

Det handler om smag, som vel er noget af det mest individuelle, der findes. Sød, tør, kraftfuld, fyldig eller rund – enhver har sine egne præferencer og foretrukne varianter. Derfor fylder vi lastrummet med gastronomiske skatte fra alle kulturer og tilbyder et meget bredt program med vine, der passer til ethvert smagsløg.

 

Smagen skal være en oplevelse

Det er egentlig ganske simpelt - vinen skal smage godt. Den skal ramme os og få de små hår i nakken til at røre på sig. Med det samme de små perler rammer tungen, skal tankerne falde på solrige vinmarker få os til at mærke og fornemme de fjerne destinationer. Smagen har været det centrale lige siden Glud Vins start i 2002.

 

Seks stjerner, gode anmeldelser og en gribende historie er intet værd, hvis smagen ikke vækker nogle følelser. Derfor gør vi meget ud af at teste de vine, vi opdager på vores rejser. Vores 12 mand store smagspanel, der både består af erfarne vinelskere og folk, der kun nipper til et glas en gang i mellem, skal nikke ja til den enkelte vin, før vi tager den på programmet.

 

God vin er en opdagelsesrejse

Glud Vin giver dig oplevelser, du ikke kan finde andre steder. Vi henter kun vine hjem til Danmark, hvor vi er den eneste leverandør. Vi kender den enkelte vinbonde og handler ude hos ham, så mellemhandlere og dyre distributører ikke lægger ekstra på prisen.

 

Stærke i Sydamerika

Selv de mest ihærdige vinentusiaster har kun smagt få af de dråber, Sydamerika har at byde på. Der er rigtig mange oplevelser til gode fra det kontinent, som bare venter på at blive fundet og hentet hjem til Danmark.

 

Selvom Glud Vin i årevis har rejst rundt på de støvede grusveje i Argentina, Uruguay, Chile og andre eksotiske egne, har vi kun lige skrabet i overfladen af det skatekammer, som den sydamerikanske vinkultur udgør.

 

Glud Vin vil være blandt de stærkeste importører af vine fra Sydamerika. Vi vil være dem, man besøger, når man er på udkig efter nye, spændende vinoplevelse, og vi har i det hele taget en stor kærlighed for oversøisk vin. Derfor har vi altid gode vine på lager fra lande som Australien, Sydafrika New Zealand, Uruguay, Argentina, Chile og Tyrkiet.

 

Og så er vi selvfølgelig leveringsdygtige i de velkendte traditionelle oplevelser fra Europa. Glud vin har oplevelser for enhver smag.

Vi siger Discover - Taste - Enjoy 

 

Læs mere:

Presseomtale

 

2017

2016

2015

2014 


2013 -  

Fødevarestyrelsen

#gludvin