Glud Vinfestival

Torsdag, fredag og lørdag
27. - 29. april 2023
I Randers og Allerød

Vi gentager sidste års succes

Jubilæumsfejringen i det store telt på gårdspladsen foran butikken, var så stor en succes at vi har besluttet at gentage den i form af Glud Vinfestival. 
Kom til Glud Vinfestival i Randers eller Allerød, mød leverandørerne og smag på over 90 forskellige vine. Det er ganske gratis og der vil være  de samme tilbud alle tre dage.

Mød leverandørerne

og få en snak med dem

Smag på over 90 vine

Der vil være noget for alle
Fx hvidvin, rosé, bobler og rødvin

Gratis entré

Glud Vinfestival er gratis for alle

Gode tilbud

de gælder alle tre dage i både
Randers og Allerød

Mød leverandører fra:

Bodegas Care, Spanien

Bodegas Care er et vinhus vi opdagede ved en heldig tilfældighed tilbage i foråret 2022. Vinhuset laver forbløffende dessert, hvidvin, rosé og rødvin fra hjertet af Carinena i Spanien.

Pere Ventura, Spanien

Pere Ventura er et Cavahus og de har været leverandør hos Glud Vin igennem mange år. Vi glæder os til at I skal smage de bløde og lækre bobler fra Penedez i Spanien.

BlueFish, Tyskland

Blue Fish - de blå hvidvins flasker. De fleste kunder kender dem efterhånden i sortimentet. Men har i smagt hvor fantastiske de er? José fra Die Weinmacher som producerer linjen Blue Fish kommer og besøger os.

Seifried, New Zealand

Seifried laver outstanding hvidvin på Sauvignon Blanc og Pinot Noir rødvin. Vi har haft god succes med netop de to typer vin fra vinhuset og selvfølgelig skal I også smage glæden ved Seifrieds efterhånden klasikkere.

8 Lgends, Spanien

Fra vinhuset Bodegas Winol i Spanien får vi leveret 3 vine fra serien 8 Lgends og dem kan I smage og få historien bag til vores Glud Vinfestival. Det er intense og smagfulde rødvine fra området Jumilla i Murcia vinregionen.

Stefan Meyer, Tyskland

I Tyskland ligger vinhuset Weingut Stefan Meyer. Vi mødte ham på en messe i Frankrig i Januar måned, hvor vi blev blæst bagover hans fortræffelige vine. Det var så godt at vi måtte tage det ind og i kan til Glud Vinfestivalen smage alt fra Pinot Blanc hvidvin til Pinot Noir i rød.

Bodegas Pascual, Spanien

Fra en af vores nyeste vinhuse får vi besøg fra Bodegas Pascual. Vinhuset ligger i det nordlige Spanien nærmere Burgos, Ribera del Duero. Bodegas Pascual laver spanske klassikere som Roble og Crinaza. Kom og bliv inspireret med Bodegas Pascual.

Køb 3 flasker

Få 1 fl. GRATIS

Alle 3 dage gælder ovenstående tilbud på udvalgte vine i teltet.
Tilbuddet gælder i både Randers og Allerød.

Køb 6 flasker

Få 3. fl. GRATIS

Alle 3 dage gælder ovenstående tilbud på udvalgte vine i teltet.
Tilbuddet gælder i både Randers og Allerød.

I maj 2022 kunne Glud Vin fejre 20 års jubilæum. Det fejrede vi med et stort telt på gårdspladsen, leverandører, gratis smagsprøver på mad og vin.
Det var en stor succes og derfor har vi valgt at køre konceptet videre med den kommende Glud Vinfestival. Vi glæder os til at se Jer til nogle festelige dage i Glud Vin til april.

Se flyer om Glud Vinfestival