torsdag d. 18. april 2024  - lørdag d. 20. april 2024

Glud Vinfestival

Igen i år afholder vi Glud Vinfestival i det store telt på gårdspladsen foran butikken.
Kom til Glud Vinfestival i Randers, mød leverandørerne og smag på over 90 forskellige vine. Det er ganske gratis og der vil være  de samme tilbud alle tre dage.
torsdag d. 18/4 - 24, fredag d. 19/4 - 24 og lørdag d. 20/4 -24

Mød leverandørerne

og få en snak med dem

Smag på over 90 vine

Der vil være noget for alle
hvidvin, rosé, bobler og rødvin

Gratis entré

Glud Vinfestival er gratis for alle

Gode tilbud

de gælder alle tre dage

Mød leverandører fra

Bodegas Care, Spanien

Bodegas Care er et vinhus vi opdagede ved en heldig tilfældighed tilbage i foråret 2022. Vinhuset laver forbløffende dessert, hvidvin, rosé og rødvin fra hjertet af Carinena i Spanien.


De Stefani, Italien

Igen i år får vi besøg af Alessandro De Stefani. Mød ham og få en snak om hans boblende Prosecco, friske hvidvine eller en af de fantastiske rødvine vi har fra det anerkendte vinhus i Veneto, Italien.


Stefan Meyer, Tyskland

I Tyskland ligger vinhuset Weingut Stefan Meyer. Vi mødte ham på en messe i Frankrig i starten af 2023, hvor vi blev blæst bagover hans fortræffelige vine. Det var så godt at vi måtte tage det ind og I kan til Glud Vinfestivalen smage alt fra Pinot Blanc hvidvin til Pinot Noir i rød.

 

Bourgogne, Frankrig

Fra vinkooperativet La Cave d'Azé får vi besøg af Pierre.  La Cave d'Azé driver en moderne vingård med pragtfulde Bourgognevine. Vi har både hvid- og rødvin som du kan smage på.  La Cave d'Azés vinmarker ligger i Mâconnais- og Beaujolais-områderne, som er kendt for at producere nogle af de fineste vine i Bourgogne.

Køb 3 flasker

Få 1 fl. GRATIS

Alle 3 dage gælder ovenstående tilbud på udvalgte vine i teltet.

Køb 6 flasker

Få 3. fl. GRATIS

Alle 3 dage gælder ovenstående tilbud på udvalgte vine i teltet.

I maj 2022 fejrede Glud Vin 20 års jubilæum. Det fejrede vi med et stort telt på gårdspladsen, leverandører, gratis smagsprøver på mad og vin.
Det var en stor succes og derfor har vi valgt at køre konceptet videre i form af Glud Vinfestival. Vi glæder os til at se Jer til nogle festelige dage i Glud Vin til april 2024.