Call Us: 123-256-789-0

Om Glud Vin

Det handler om smag

Siden 2002 har Glud Vin rejst verden rundt for at afsøge ukendte vinmarker og hente nye smagsoplevelser med hjem til Danmark og resten af Skandinavien.

Glud Vin giver dig oplevelser, du ikke kan finde andre steder. Vi bestræber os nemlig for at være ene importør. Vi ved at seks stjerner, fine anmeldelser og en god historie ikke er noget værd, hvis ikke vinen falder i netop din smag. Derfor gør vi meget ud af at teste og smage på de mange vine, som vi opdager på vores rejser. Vores smagspanel består både af erfarne vinelskere og af personer, som kun nipper til et glas ind imellem. Intet holder os fra at nå frem til målet for vores rejser: God vin til en god pris.
  
Glud Vin har i årevis rejst rundt på støvede grusveje i Argentina, Chile, Uruguay og andre eksotiske egne. Alligevel har vi kun lige skrabet i overfladen af det skattekammer, som den sydamerikanske vinkultur udgør. Vi har en stor kærlighed for oversøisk vin. Derfor finder du udover Sydamerika også altid gode vine på lager fra lande som Sydafrika, Australien og New Zealand.

Vi kan også tilbyde
 dig de traditionelle vinoplevelser fra Europa, og de seneste år har vi udforsket ukendte vinmarker i nabolaget til de populære europæiske vinområder. Her er store vinoplevelser, der bare venter på at blive opdaget.

Vores mission er at skabe gode smagsoplevelser for enhver til gode priser. Vi er vilde med vin og med godt humør og en uhøjtidelig tilgang til vin, ønsker vi at møde vores kunder i øjenhøjde. 

Discover, Taste, Enjoy.

Firmagave?

Sammen med Valdemar & Ko kan du vælge den helt rigtige firmagave.
Find masser af spændende inspiration i kataloget og kontakt din vinkonsulent for køb.

Webshop

Besøg vores webshop.
God vin til gode priser

Smagninger

Vinelsker? Eller uden viden om vin?
Se vores kommende smagninger her

Kontakt

Brug for hjælp?
Ring til os eller send en mail

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

En service til dig som gerne vil være opdateret med nyheder, tilbud, smagninger, tips og tricks fra Glud Vin.

Vil du afmelde nyhedsbrev?

Vi er kede af at se dig forlade os!