Smagekasser

Velkommen til vores univers af smagekasser, hvor vinelskere kan udforske og nyde nøje udvalgte samlinger af vine. 
Vores smagekasser er sammensat med omhu for at levere en unik og berigende oplevelse til alle, fra nybegyndere til erfarne vinentusiaster. 

Din Dynamiske Snippet vil blive vist her... Denne besked vises, fordi du ikke angav både et filter og en skabelon at bruge.

Månedens udvalg

Opdag vores udvalgte smagekasse som ændrer sig månedligt.
Dette er en enestående mulighed for at udforske nye smagsoplevelser og lære om forskellige druesorter, regioner og lande.

Sådan fungerer det

Du vælger en ønsket smagekasse, bestiller og betaler for den. 
Vi pakker vinene for dig i en genbrugskasse. Sammen med vinene finder du en beskrivelse af den smagekasse du har valgt, samte en detaljeret beskrivelse på hver enkel vin. Herefter leverer vi din smagekasse og så er det bare at nyde!


Konceptkasser

Lad dig inspirere af vores konceptkasser, som fokuserer på forskellige koncepter skræddersyet til at give en helt særlig vinoplevelse.

Mere viden om vin

Dygtiggør dig selv med Glud Vins Smagekasser. Der bil altid være beskrivelser med af de vine vi pakker i Smagekasserne, derfor får du god indsigt i hvilke druer, vinhus, region osv. vinene kommer fra. Jo mere forskelligt du smager - jo klogere bliver du på vin, og på hvad du kan lide og ikke lide.

Spar masser af penge

Med Smagekasserne får du mulighed for at spare masser af penge og samtidig få nye smageoplevelser. Vi gør alt for at lave de bedste tilbud på smagekasserne, så de møder alles budget og du får value for money.